Frokostordning

Frokostordning

Specialiserede indenfor frokostordninger og andre erhvervsarrangementer i Roskilde

En frokostordning i høj kvalitet med friske råvare fra årstiderne

Restaurant Upstairs har mere end 40 års erfaring i restaurationsbranchen. Vi specialiserer os også med frokostordninger til små og mellemstore virksomheder på minimum 10 medarbejdere i Roskilde og omegn på en radius af 10 kilometer.  

Buffeten består af samme høje kvalitet, som serveres i restauranten, hvor alt tilberedes fra bunden med friske råvare fra årstiderne. Frokostordningen består af retter inspireret fra det europæiske og nordiske køkken, hvor vi inde for gastronomiens verden har fokus på velsmag, friskhed og kvalitet.

Vores frokostordning består altid af dagens lun ret udvalgt af kokken. Dertil laves altid to salater der afspejler årstidernes grøntsager, og friskbagt brød med flere slags lækre pålæg. Har I særlige ønsker i forhold til frokostordningen, så tager vi meget gerne i mod forespørgsler, så I får netop det i ønsker.

Levering af mad til erhvervsarrangementer på hele Sjælland (privatarrangementer)

Derudover leverer vi også mad til større erhvervsarrangementer herunder:

  • -       Julefrokost (i og ud af huset)
  • -       Firmaarrangementer
  • -       Receptioner
  • -       Konfirmation
  • -       Nytårsmenu (ud af huset)

Kontakt os i dag

 

Skal vi tilberede jeres frokost, eller servere mad til jeres arrangement? Så ring til os på 46 35 19 00, eller udfyld vores kontaktformular, og få et uforpligtende tilbud.

 

Ved arrangementer leverer vi til hele Sjælland med en afregning på kørsel. Vi leverer gratis i Roskilde og omegn ved minimum 10 kuverter.