Har du allergi eller er du vegetar, så oplys venligst dette ved bordbestilling
- vores aftenmenuer følger årstiden
Du kan printe vores aftenmenu her
Jordskokkesuppe m/bagt torsk, æbler & bacon
*
Dybstegt lyssej m/sød chili
*
Oksecarpaccio m/parmesan & pinjekerner
Dagens friskfangede fisk – spørg tjeneren!!
*
Wienerschnitzel m/ærter & pommes rissoles
*
Lammeculotte m/bagte rødbeder, hvidløgspure. Pommes anna & lammesky
*
Rosastegt andebryst m/ristede svampe & kastanjer. Små kartofler & Andesky m/brombær
Oksetornados m/grønt. Pommes duchesse & Sauce bordelaise
*
Boeuf bearnaise 250 g. m/årstidens grønt & ristede kartofler
*
Peberboeuf 250 g. m/årstidens grønt & ristede kartofler
*
ekstra stor boeuf (350 g.) 85 kr. ekstra
*
(vores bøffer er skåret af ribeye fra uruguay)
Chokoladefondant m/marinerede frugter & hindbærsorbet
*
Pandekager m/orangesauce, mandler & vanilleis
*
4 slags oste m/oliventapenade & syltede abrikoser
1 ret kr. 265,- | 2 retter kr. 335,- | 3 retter kr. 395,- |
1 | Marineret sild m/rå løg & capers | 68,- |
2 | Kryddersild m/rå løg & capers | 68,- |
3 | Christiansøsild m/cremefraiche, løg & capers | 68,- |
4 | 3 slags sild | 125,- |
5 | Fiskefilet m/rejer & asparges | 98,- |
6 | Stjerneskud, stegt & dampet fisk m/rejer, asparges, dressing | 125,- |
7 | Rejemad m/mayonaise & citron | 98,- |
8 | Æg & rejer m/ mayoanaise & caviar | 72,- |
9 | Salat m/hj. røget laks m/rejer & asparges - mild sennepsdressing og brød | 125,- |
10 | Frokoststeak m/svampe & dagens kartoffel | 155,- |
11 | Mørbradbeuf m/champingnon á lá creme & bacon | 98,- |
12 | Rørt tatar m/æggeblomme & mørkt brød | 125,- |
13 | Pariserbøf m/pickles, kapers, rå løg, agurk & æggeblomme | 125,- |
14 | Roastbeaf m/remoulade, ristede løg & peberrod | 68,- |
15 | Roastbeaf m/remoulade, bløde løg & spejlæg | 68,- |
16 | Omelet m/svampe á lá creme. Gratineret m/ parmasan. Salat & brød | 98,- |
17 | Omelet m/bacon, kartofler & løg. Salat & brød | 98,- |
18 | Æggekage m/bacon | 125,- |
19 | Frisk pasta Carbonara | 98,- |
20 | Upstairs frokosttallerken: sild, fiskefilet, mørbradbøf, roastbeaf & ost | 175,- |
21 | Mild ost m/peberfrugt | 55,- |
22 | Gammel ost m/sky, rå løg & rom | 68,- |
23 | Osteudvalg 4 forsk. oste m/syltede valnødder | 88,- |
Vi tager forbehold for ændringer og evt. tastefejl
Vores brunch tallerken består af:
Fersk røge laks
Lun røræg m/bacon & 2 sl. cocktailpølser
Youghurt natural m/friske bær og nødder
2 sl. pålæg
2 sl. oste (brie & skære)
Pandekager m/sirup
Frisk frugt
Hjemmelavet marmelade
Blandet morgenbrød, rugbrød og franskbrød
Inkl. 1 glas juice & 1 kop kaffe
Til de lidt kræsne små gæster, smørsteger vi gerne en fiskefilet eller laver en hakkebøf m/grønt (evnt.frisk grønt, tomat og agurk) og kartofler
Eller pasta/ kødsovs og byg-selv-burger til en pris á 85 kr.
Det er bare at nævne det for tjeneren!
Hvis børnene til dessert kun kan spise lidt is m/frugt er prisen 28 kr.
Skal du holde fest? Hos Restaurant Upstairs kan du holde din fest i hyggelige omgivelser.
Læs mere her >>
Vi er leveringsdygtige i mad ud af huset til firma-arrangementer, den store dag og gæstebud. Læs mere her >>
ELLER PÅ
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Restaurant Upstairs | Skomagergade 4 1.sal | 4000 Roskilde | Tlf. 46 35 19 00 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.