Restaurant Upstairs åbnede 27/8 2013 efter 8 måneders istandsættelse. Restauranten ligger smuk, lys og venlig på 1. sal i starten af gågaden på rådhustorvet og ejes og drives af Niels Hansen og Susanne Larsen, som begge har været i branchen i en årrække.
Køkkenet arbejder altid med friske råvarer, som købes hjem fra dag til dag. Vores bøffer steges på grill - vi rører selv vores is & vi bager frisk brød hver dag. Både frokost- og aftenmenuer laves fra bunden efter modtagelse af bestilling fra gæsten.
Hos Restaurant Upstairs går vi ind for bæredygtighed, og benytter os af sol, vind- og vandenergi.
Vi bestræber os meget på, sammen med vores personale, at alle vores gæster får en helt igennem god oplevelse. Vi har eksisteret som selvstændige i 8 år. Vores kendetegn er kvalitet samt kvantitet. Dette gælder både tallerken-anretningen i restauranten men i særdeleshed også vore leverancer ud af huset. Vi har igennem årene fået stor ros for netop dette.
Så ring eller skriv trygt.