Om os

Velkommen til Restaurant Upstairs i Roskilde 

En restaurant der tilbyder store saftige grillet bøffer

Hos Restaurant Upstairs tilbyder vi retter inspireret fra de europæiske egne herunder Frankrig og Italien - med et twist af det nordiske køkken. Vores store saftige grillet bøffer er vores varemærke med friske råvare og årstidernes grøntsager. Vores menuer følger årstiderne, så at du altid får de friske råvare forbundet med sæsonerne. Dette betyder, at vi udskifter vores menukort fire gange årligt. Vi tilbyder både brunch, frokost og en lækker tre retters aftensmenu, hvor du kan vælge mellem forskellige retter på vores menukort.

En restaurant i Roskilde med hjemlig atmosfære

På første sal mødes du at et smilende og serviceminded personale med øje for dig og din madoplevelse. Hos os er du i centrum, hvor vi ønsker at du skal føle du dig velkommen og afslappet i vores hyggelige omgivelser. Vi er en familievenlig restaurant, hvor omgivelserne og indretningen er præget af bygningens historie kombineret med en hjemlige atmosfære.

En gastronomisk smagsoplevelse

Maden du får serveret bliver lavet med hjertet, hvor anretningen og smagen er i fokus. Vores retter tilberedes først når vi har modtaget din bestilling - og altid fra bunden af, for at give dig den bedste smagsoplevelse. Hos os er kvaliteten, men også kvantiteten i højsædet, så at du får en mindeværdig smagsoplevelse, er du også mæt når du går her fra.

Historien om Restaurant Upstairs i Roskilde

Restaurant Upstairs ligger på 1. sal i en genopført bygning fra 1907 efter en brand havde brændt bygningen ned til grunden. Restaurant Upstairs åbnede for første gang dørene op i Roskilde d. 27. august 2013 efter en komplet restauration af de nye ejere – Susanne Larsen og hendes ægtemand, Niels Hansen. Susanne er uddannet som smørrebrødsjomfru på Borup Kro, og hendes ægtemand er uddannet kok. Sammen har de mere end 40 års erfaring i restaurationsbranchen.

Gamle værdier om hygge, familie, venner og fællesskab er i fokus

Tankerne bag renoveringen af Restaurant Upstairs var at bringe den gamle originale bygning frem. Når du træder ind på restaurantens gulve går du på de oprindelige trægulve, og når blikket glider mod loftet vil du se de originale stukke fra 1907. Alt dette for at skabe en åben, hyggelig og afslappet restaurant med bygget på de gamle værdier, hvor familie, venner og fælleskab er i fokus.

Kontakt os i dag

Har du lyst til en saftig grillet bøf eller måske noget andet fra vores menu? Så kan du ringe og bestille et bord på restauranten på 46 35 19 00 eller via. vores kontaktformular. Du kan også altid komme forbi uden en reservation, så skal vi nok se om vi kan finde et ledigt bord til dig.

 

Restaurant Upstairs åbnede 27/8 2013 efter 8 måneders istandsættelse. Restauranten ligger smuk, lys og venlig på 1. sal i starten af gågaden på rådhustorvet og ejes og drives af Niels Hansen og Susanne Larsen, som begge har været i branchen i en årrække.

Køkkenet arbejder altid med friske råvarer, som købes hjem fra dag til dag. Vores bøffer steges på grill - vi rører selv vores is & vi bager frisk brød hver dag. Både frokost- og aftenmenuer laves fra bunden efter modtagelse af bestilling fra gæsten.


Vores aften-menukort skifter med årstiderne ca. hver 3. måned


Vi bestræber os meget på, sammen med vores personale, at alle vores gæster får en helt igennem god oplevelse. Vi har eksisteret som selvstændige i 8 år. Vores kendetegn er kvalitet samt kvantitet. Dette gælder både tallerken-anretningen i restauranten men i særdeleshed også vore leverancer ud af huset. Vi har igennem årene fået stor ros for netop dette.

Så ring eller skriv trygt.

Vi vil glæde os til at se eller høre fra jer.
om-os-billede

Selskaber i huset

Skal du holde fest? Hos Restaurant Upstairs kan du holde din fest i hyggelige omgivelser.
Læs mere her >>

Selskaber ud af huset

Vi er leveringsdygtige i mad ud af huset til firma-arrangementer, den store dag og gæstebud. Læs mere her >>