Menukort
Har du allergi eller er du vegetar, så oplys venligst dette ved bordbestilling
AFTENMENU

– vores aftenmenuer følger årstiden
Du kan printe vores aftenmenu her
FORRETTER

Ærtesuppe m/kammusling
*
Dybstegt lyssej med chilimayo
*
Oksecarpaccio m/rucola, pinjekerner & parmesan
HOVEDRETTER

Dagens fisk (spørg tjeneren)
*
Lammeculotte m/hvidløgspure, grønt, stegte kartofler & rosmarinsky
*
Wienerschnitzel m/ærter & bacon. Pommes rissoles & skysauce
*
Perlehøne m/spidskål, rødløg, kogte kartofler & mild sennepssauce
FRA GRILLEN

Oksetornedos m/årstidens grønt, Pommes Anna & svampesauce
*
Bøf Bearnaise m/årstidens grønt & ristede kartofler
*
Peberboeuf 250 g. m/årstidens grønt & ristede kartofler
*
Ekstra stor boeuf (350 g.) 110 kr. ekstra
*
(vores bøffer er skåret af ribeye fra uruguay)
DESSERTER

Hvid & mørk chokolademousse m/syltede skovbær
*
Vanilje Panna cotta m/friske bær & jordbærsorbet
*
Ost m/ marinerede valnødder, oliven & knækbrød
BØRNEMENU

Pasta Carbonara
*
Pasta kødsovs
*
Byg-selv burger m/stegte kartofler
*
Smørstegt fiskefilet m/frisk grønt & kartofler
PRISER

Forretter 98 kr. / børn 65 kr.
*
Hovedretter 275 kr. / børn 155 kr.
*
Fra grillen 305 kr. / børn 165 kr.
*
Desserter 92 – 125 kr. / børn 68 kr
*
Børnemenu 85 kr.
(børn op til 12 år)
FROKOST SERVERES MELLEM KL. 11.00-16.00
1 | Marineret sild m/rå løg & capers | 74,- |
2 | Kryddersild m/rå løg & capers | 74,- |
3 | Christiansøsild m/cremefraiche, løg & capers | 74,- |
4 | 3 slags sild | 145,- |
5 | Fiskefilet m/rejer & asparges | 130,- |
6 | Stjerneskud, stegt & dampet fisk m/rejer, asparges og dressing | 140,- |
7 | Rejemad m/mayonaise & citron | 130,- |
8 | Æg & rejer m/ mayoanaise | 105,- |
9 | Salat m/hj. røget laks m/rejer & asparges – mild sennepsdressing og brød | 130,- |
10 | Frokoststeak m/svampe & dagens kartoffel | 175,- |
11 | Mørbradbeuf m/champingnon á lá creme & bacon | 125,- |
12 | Rørt tatar m/æggeblomme & mørkt brød | 135,- |
13 | Pariserbøf m/pickles, kapers, rå løg, agurk & æggeblomme | 135,- |
14 | Roastbeaf m/remoulade, ristede løg & peberrod | 72,- |
15 | Roastbeaf m/remoulade, bløde løg & spejlæg | 72,- |
16 | Omelet m/svampe á lá creme. Gratineret m/ parmasan. Salat & brød | 110,- |
17 | Omelet m/bacon, kartofler & løg. Salat & brød | 110,- |
18 | Æggekage m/bacon | 145,- |
19 | Frisk pasta Carbonara | 110,- |
20 | Upstairs frokosttallerken: sild, fiskefilet, mørbradbøf, roastbeaf & ost | 185,- |
21 | Mild ost m/peberfrugt | 65,- |
22 | Gammel ost m/sky, rå løg & rom | 78,- |
23 | Osteudvalg 4 forsk. oste m/syltede valnødder | 125,- |
Brunch kl. 11.00 – 14.00 | ||
24 | Upstairs brunch tallerken: Hjemmerøget laks, cocktailpølser, bacon, røræg, brie & skæreost, skinke, yoghurt, frisk frugt. lyst & mørkt brød + æble eller appelsinjuice + kaffe eller te | 165,- |
Vi tager forbehold for ændringer og evt. tastefejl
BRUNCH SERVERES MANDAG TIL LØRDAG MELLEM KL. 11.00-14.00
Vores brunch tallerken består af:
Fersk røge laks
Lun røræg m/bacon & 2 sl. cocktailpølser
Youghurt natural m/friske bær og nødder
2 sl. pålæg
2 sl. oste (brie & skære)
Pandekager m/sirup
Frisk frugt
Hjemmelavet marmelade
Blandet morgenbrød, rugbrød og franskbrød
Inkl. 1 glas juice & 1 kop kaffe
PRIS KR. 165,-