Om os
Restaurant Upstairs åbnede 27/8 2013 efter 8 måneders istandsættelse. Restauranten ligger smuk, lys og venlig på 1. sal i starten af gågaden på rådhustorvet og ejes og drives af Niels Hansen og Susanne Larsen, som begge har været i branchen i en årrække.
Køkkenet arbejder altid med friske råvarer, som købes hjem fra dag til dag. Vores bøffer steges på grill – vi rører selv vores is og vi bager frisk brød hver dag. Både frokost- og aftenmenuer laves fra bunden efter modtagelse af bestilling fra gæsten.
Hos Restaurant Upstairs går vi ind for bæredygtighed, og benytter os af sol, vind- og vandenergi.
Vores aften-menukort skifter med årstiderne ca. hver 3. måned
Vi bestræber os meget på, sammen med vores personale, at alle vores gæster får en helt igennem god oplevelse. Vi har eksisteret som selvstændige i 16 år. Vores kendetegn er kvalitet samt kvantitet. Dette gælder både tallerken-anretningen i restauranten men i særdeleshed også vore leverancer ud af huset. Vi har igennem årene fået stor ros for netop dette.
Vi byder på en hjemlig atmosfære
Restaurant Upstairs ligger på 1. sal i en genopført bygning fra 1907 efter en brand havde brændt bygningen ned til grunden.
Restaurant Upstairs åbnede for første gang dørene op i Roskilde d. 27. august 2013 efter en komplet restaurering af de nye ejere – Susanne Larsen og hendes mand, Niels Hansen.
Susanne er uddannet som smørrebrødsjomfru, og Niels er uddannet kok, på Borup Kro. De har mere end 40 års erfaring i restaurationsbranchen.
Når du besøger os på 1. sal, vil du blive mødt af et smilende og serviceminded personale, der har øje for dig og din madoplevelse.
Hos os vil du altid være i centrum, og vores mål er at du føler dig velkommen og afslappet i vores hyggelige omgivelser.