Brunch

Nyd en lækker frisklavet brunch i hjertet af Roskilde

Vi serverer en lækker brunch med friskkværnet kaffe og friskbagt brød mødt af et smilende personale

Hos Restaurant Upstairs har du mulighed, for at få en lækker brunch i Roskilde mandag til lørdag mellem kl. 11-14.

Hos os kan du nyde din brunch i en rolig og afslappet atmosfære. Når du træder ind ad døren, møder du duften af kaffe og friskbagt brød, og et venligt og smilende personale. Hos os værdsætter vi, at du får en god start på dagen, hvor du har god tid til at nyde din brunchtallerken. 

Vores brunchtallerken bærer præg af friske råvare og friskkværnet kaffe og juice. Brødet der serveres er altid friskbagt, hvortil der serveres en hjemmelavet marmelade, fersk røget laks, to slags oste og to slags kødpålæg.

Derudover er der friskbagte pandekager, friskskåret frugt med en tilhørende yoghurt med friske bær og nødder. Med på tallerkenen serveres også lune cocktailpølser med scrambled eggs og bacon. Du kan herunder se og læse mere om vores brunchtallerken.

Kommer I som et større selskab bestående af 20 personer eller flere, så har I mulighed for at få serveret vores brunchbuffet. Buffeten består som udgangspunkt af det samme, men kan tilpasses ved forespørgsler, så at du får den brunch du værdsætter.

Se vores brunch menu her

KONTAKT OS I DAG

Har du lyst til en frisklavet brunchtallerken med friskkværnet kaffe og juice? Så kan du ringe og bestille et bord på restauranten på 46 35 19 00 eller via. vores kontaktformular. Du kan også altid komme forbi uden en reservation, så skal vi nok finde et ledigt bord til dig.